wij analyseren

Weten waar u staat

U wilt inzicht in waar u staat of wat de effecten zijn van de zorg en ondersteuning die uw organisatie biedt. Of het nu gaat om output, outcome of cliëntbeleving, wij brengen de huidige of gewenste situatie voor u objectief, betrouwbaar en overzichtelijk in kaart.

Zonder analyse geen startpunt

In onze visie start iedere verandering met een goede analyse: waar staan we en waar willen we naar toe? Ook tijdens veranderingen helpen objectieve data om uw doelstellingen te bereiken. We kunnen u helpen om datagedraven werken in uw organisatie te implementeren, of brengen de data voor u in beeld. Datagericht werken helpt immers om belangrijke informatie die eerst onzichtbaar was zichtbaar te maken. Hiervoor hebben een breed scala aan analyse- instrumenten tot onze beschikking. Zo hebben we bijvoorbeeld Menselijke Maat, waarmee we het effect van ondersteuning op cliënten meten, en Talentmanagement, om het potentieel van langdurig werkzoekenden inzichtelijk te maken. We verzamelen voor u informatie van verschillende interne en externe databronnen en brengen deze overzichtelijk samen in een sociaal dashboard.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De analyses die wij voor u kunnen uitvoeren zijn zeer divers en variëren van het meten van cliëntervaringen tot het inrichten van een dashboard met stuurinformatie. Enkele voorbeelden van onze diensten:

  • Meten van cliëntervaringen
  • Inrichten van een dashboard sociaal domein
  • Effecten van ondersteuning en zorg inzichtelijk maken
  • Inzicht in de impact van een verandering
  • Uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek
  • Inzicht in de talenten van langdurig werkzoekenden
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

de effecten