Demonstratie dashboard sociaal domein

Inzicht in de belangrijkste indicatoren

Organisaties in het sociaal domein kunnen meer met data doen. Data kan enorm helpen bij het maken van de juiste keuzes en het realiseren van (beleids)doelstellingen. In onze visie is data niet alleen iets dat van meerwaarde is voor het management, maar ook voor professionals.

Insights Zorg heeft een dashboard sociaal domein ontwikkeld dat organisaties snel inzicht geeft in de belangrijkste indicatoren. Het combineert data van verschillende bronnen: backoffice systemen, financiële systemen, Excel, open databronnen etc… We krijgen veel positieve reacties van onze klanten op het dashboard en laten je graag zien waarom.

Meer informatie over het sociaal dashboard vind je hier.

Resultaten

Na deze demonstratie weet je:

  • Wat de mogelijkheden zijn van het dashboard;
  • Hoe het dashboard sociaal domein werkt, hoe gebruik je het in de praktijk?;
  • Welke inzichten een dashboard kan opleveren;
  • Wat andere organisaties in hun dashboard opnemen;
  • Hoe het dashboard sociaal domein jouw vragen helpt te beantwoorden.

Doelgroep

Deze demonstratie is bedoeld voor programmamanagers, projectleiders, contractmanagers, kwaliteitsmedewerkers, beleidsmedewerkers en leidinggevenden in het sociaal domein die (meer) willen gaan werken met data.

Duur

De demonstratie duurt 2 uur.

Inhoud

Het eerste deel van de demonstratie bestaat uit een korte inleiding over datagedreven werken, wat komt er allemaal bij kijken en hoe past een dashboard daarin. Aan de hand van praktische voorbeelden laten we zien wat de mogelijkheden zijn van het dashboard en hoe het dashboard geholpen heeft om vragen van onze klanten te beantwoorden. Op die manier krijg je als deelnemer een gevoel van wat de mogelijkheden zijn en hoe je een dashboard in de praktijk toepast. Tijdens de demonstratie is natuurlijk vooral veel ruimte om jouw vragen te beantwoorden.

Deelname is gratis

Het bijwonen van de demonstratie is kosteloos.

Demonstratie op maat

Het is ook mogelijk om deze demonstratie op maat voor één of een aantal samenwerkende organisaties te verzorgen. In dat geval gaan we specifiek in op jouw of jullie vragen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik van Es, managing partner.

Interessante links met meer informatie over het dashboard sociaal domein:

Data

2 maart 2021
Tijd: 15:00 – 16:00
Locatie: Online

29 april 2021
Tijd: 15:00 – 16:00
Locatie: Online

24 juni 2021
Tijd: 15:00 – 16:00
Locatie: Online

16 september 2021
Tijd: 15:00 – 16:00
Locatie: Online

23 november 2021
Tijd: 15:00 – 16:00
Locatie: Online