Trainingen en workshops

De ontwikkelingen in het sociaal domein gaan hard en er is continu beweging. Er zijn verschillende instrumenten en aanpakken die hierop inspelen. Met ons trainingsaanbod leert u wat deze voor uw organisatie kunnen betekenen en hoe deze in de praktijk toe te passen.

Ons aanbod bestaat uit trainingen en inspiratieworkshops. De inspiratieworkshops zijn bedoeld als een eerste kennismaking met een bepaald onderwerp en duren slechts één dagdeel. Je doet daarmee in korte tijd tijd veel kennis op en krijgt praktische handvatten om zelf met onderdelen aan de slag te gaan. Onze trainingen zijn diepgaander en gericht op het volledig en zelfstandig kunnen toepassen van de materie. Dit doe je aan de hand van een eigen praktijkcase waar je gedurende de training mee aan de slag gaat.

Ons aanbod bestaat zowel uit online als offline trainingen / workshops. Zo lang de beperkingen rondom het coronavirus van kracht zijn bieden we ons aanbod in principe alleen in online vorm aan. In overleg met deelnemers wordt gekeken of een training toch op locatie kan plaatsvinden. Dit hangt af van de voorkeur van deelnemers en groepsgrootte.

inspiratieworkshops

Agenda workshops

De workshops vinden op verschillende plaatsen in het land plaats. Zie onder voor de jaaragenda. Een workshop of training gaat door mits er voldoende aanmeldingen zijn, dit ter beoordeling van Insights Zorg.

Het is ook mogelijk om een inspiratieworkshop op maat voor één organisatie of regio te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

DatumThemaWorkshopLocatie
do 29 okt
13:00-17:00
CliëntervaringenCliëntervaringen meten om dienstverlening verder te ontwikkelenDeventer
di 27 okt en di 3 nov 09:30-17:00 Training Waarderend en Progressief VeranderenVeranderen op een positieve en duurzame manierDeventer
di 3 nov
13:00-17:00
StakeholdermanagementMeer bereiken met goed stakeholdermanagementDeventer
do 5 nov
13:00-17:00
Positieve psychologieBeter aansluiten bij de intrinsieke motivatie van cliëntenDeventer
do 12 nov
13:00-17:00
Datagedreven werkenWat is het en waar te beginnen?Enschede
di 17 nov
13:00-17:00
Sturen op effectenInzicht in de effectiviteit van beleid en uitvoering Deventer
do 19 nov
13:00-17:00
Waarderend veranderenBereik in kortere tijd meer resultaatDeventer